Ana içeriğe geç

E-posta adresimin zaten doğrulandığı neden yazıyor?

Daha önce kullanılmış bir doğrulama bağlantısını açtınız. Adresiniz doğrulanmış durumda ve başka bir şey yapmanız gerekmiyor: giriş yapın.

Kayıt olduktan sonra portal size e-postayla bir doğrulama bağlantısı gönderir. Bağlantıyı ilk açtığınızda portal “E-posta adresiniz doğrulandı.” mesajını gösterir, sizi ana sayfaya götürür ve giriş penceresini açar.

Aynı bağlantıyı yeniden açarsanız (e-postadan ikinci kez ya da başka bir cihazda) “E-posta adresiniz zaten doğrulanmış. Giriş yapabilirsiniz.” mesajını görürsünüz. Hesabınızda hiçbir şey değişmez.

Kullanılmış bir doğrulama bağlantısı açıldığında: sol alttaki mesaj ve giriş penceresi.Kullanılmış bir doğrulama bağlantısı açıldığında: sol alttaki mesaj ve giriş penceresi.
Kullanılmış bir doğrulama bağlantısı açıldığında: sol alttaki mesaj ve giriş penceresi.

Bağlantı çalışmazsa

  • Bağlantının süresi dolduğunda veya bağlantı artık geçerli olmadığında sayfada “Bu doğrulama bağlantısı çalışmadı” yazar.
  • Yeni bir bağlantı almak için e-posta adresiniz ve şifrenizle giriş yapın. Adresiniz doğrulanmamışken giriş yaptığınızda size yeni bir doğrulama e-postası gönderilir. En yenisini kullanın.

Housing Market CRM üzerinden oluşturulan hesaplar bunun yerine “Housing Market CRM ile devam edin” düğmesiyle birlikte “E-posta adresiniz doğrulandı” mesajını görür.

Hâlâ yardıma mı ihtiyacınız var?

Bu, sorunuzu yanıtlamadıysa bize ulaşın, yardımcı olalım.

Destek ile iletişime geçin